Turkey!!

Hej alla läsare! Har verkligen inte vart sugen på att blogga.. Har haft annat för mig, men jag ville bara säga att jag åker till Turkiet på onsdag!! :D jättetaggad!! Men jag bloggar nog inte under tiden jag är där, så jag lägger upp bilder när jag kommer hem. HejDå, ha det härligt!!


Smile.

Hej alla läsare! Är jätteglad för att ni kollar in även om jag inte bloggar!! Tack till alla, verkligen! I veckan så har jag i princip bara sovit. Vädret gör en verkligen trött.. Men i övrigt så har jag massor av bilder från semestern som jag ska lägga upp. Håll utkik i veckan!! Men ni får ha det bra! Bjuder på bilden ;)


TaTToo

Hej alla läsare! Nu är jag tillbaka i Sverige!! :D känner sommaren.. Kommer lägga upp lite bilder under den kommande veckan. Ville berätta att jag har en tatuering! Dock inte en riktig utan en Henna tatuering. Två tassar, eftersom .. Jag älskar katter.. Haha blivande catlady.. ;) Bloggar nog imorgon.. HejDå! Tassar! :D


Rain against my windowpane

Hej alla läsare!

Sitter just nu i mitt fina hem i Bosnien! Lite molnigt ute, spöregnade och oskade igår.. Lite mindre kul.. Men nu är det i alla fall varmt!

Hoppas ni har det bra! Ville bara lägga upp en riktigt härlig bild som min pappa tog på mig i Kroatien. Funderar på om den skulle passa som ny header?
 
KOMMENTERA!!