Mono!

Det blev ett inlägg ändå..
Har tagit lite bilder på mitt Mono armband tillsammans med mitt armband från H&M med nästan likadana döskallar. Här kommer bilderna i alla fall :)

Om ni vill veta vart Mono armbandet kan köpas, så finns det på Kyssjohanna.se
HejDå så länge!

Ingen Rubrik

Hej alla läsare!

Jag hade tänkt informera att jag inte skulle blogga mer i veckan. Jag kanske lägger upp några foton sen som jag har tagit.
Underbart väder är det i alla fall! Ska nog gå och fota lite sen..

Letar fortfarande efter en bra sommar design, så om någon är bra på att göra sånt eller om någon vet en sida, KOMMENTERA!! :D

HejDå och ha en bra vecka!

Här kommer en gammal bild..


The Shorts!

Nu var shortsen köpta! Superglad just nu! De passar perfa och vädret är härligt! Ska man ta en sväng ut i dem? ;D

Bloggdesignen kommer ta lite längre tid. Om det är någon som är bra på sånt så letar jag efter en sommar design, lite havs inspirerat.
Hör av er i kommentererna!

Här kommer lite bilder! HejDå så länge!



Köpa?

Hej alla läsare!
Tack för all feedback angående färgningen! Jag ska förmodligen vänta en eller två månader så att mitt hår blir lite längre. Har hittat olika metoder för hur man gör för att håret ska växa fortare. Får se hur det funkar..

I övrigt så var jag i Trollhättan idag, på Överby. Hittade inget speciellt där, men när vi kom hem till Lidköping så hittade jag ett par shorts inne på Gina. De är Supersnygga! Älskar dem! De kostar 300 kr och jag ska förmodligen köpa dem. Vad tycker ni?
Här kommer lite bilder!

Framifrån

Bakifrån
Från sidan
Och det är sidan som jag tycker är så cool!
Kommentera och säg vad du tycker!
HejDå så länge! :)

Färga?

Hej alla läsare! :D
Jag funderar på att färga håret! De flesta har Dip dye men jag tror att jag passar bättre i Ombré. För er som inte vet vad ombré är så är det att skiftar ner till en färg, som på bilden.
Ni får säga vad ni tycker!!
I övrigt vill jag medela att jag ska byta design någon gång i veckan, vi får se hur det blir..
Ha det bra! HejDå!
Förlåt för den lilla bilden, men den var av dålig kvalite..

Only Play!

Hej allihop! Im back! ;)

Jag har fått mina Only Play shorts som min syster beställde till mig från Nelly.com! Supernöjd! Älskar verkligen färgen! Det fanns i andra färger också.

Annars har det vart en hyfsad vecka, fast jag fick en muskelinflamation.. Mitt knä är fortfarande svullet från i Onsdags... Tro mig, INTE SKÖNT!

Ha det bra! HejDå!

Lite bilder på shortsen :)



Fest!

Hej alla läsare!

Förlåt för den dåliga uppdateringen men jag har inte haft någonting att blogga om.. Ni får gärna ge tips på vad ni vill se i bloggen!

Men i alla fall..

Igår var jag hos Erica för att hon hade en födelsedagsfest. Det va kul men jag är supertrött av någon anledning.. Hade tänkt att ta lite bilder till bloggen men jag orkar inte.. :/

Hur har eran helg varit?

HejDå så länge!

Här kommer en random bild på mitt öga..